THINK BEFORE YOU INK!


Det kan være vanskelig å bestemme seg for hva en ønsker,

derfor er det viktig med god dialog mellom kunde og artist


Fra ide til virkelighet

Om du ikke er helt sikker på sikker på hvordan din neste tatoveringen skal se ut, eller du har ide men klarer ikke å se den for deg. Da er vi her for å hjelpe deg.


Det finnes mange måter å designe en tatovering på. Om den er designet helt fra scratch, eller kansje tar utgangspunkt i et bilde som du liker. Uansett så er vi her for å hjelpe og veilede deg så du får en best mulig tatovering.


Vi er et studio med høy aktivitet, men kommer du innom så har vi alltid noen minutter til å slå av en prat. Dersom du har et spesifikt prosjekt du vill vi skal sette oss ned å snakke om så er der best å booke tid til konsultasjon. Det er gratis tjeneste som vi tilbyr som normalt tar en 15-30 min.

Visualisering

Våre artister bruker digitale hjelpemidler for å designe tatoveringer og fremstille tatoveringene på en 3D modell så du på en enkel må kan ser hvordan den cirka vill se ut i ønsket størrelse og plassering.


Dette er såklart bare et hjelpemiddel og vill ikke være en 100% representasjon av ferdig produkt.

NTU - Norsk Tattoo Union

Skinnes Tattoo er stolte av å være medlem av NTU.

Dette er en gruppe tatoveringsstudioer som står sammen for en tryggere tatoveringsbransje, og for å sikre kundene våre at gjeldende regelverk blit etterlevd.


NTU har en veldig nyttig nettside som jeg anbefaler alle å lese litt på. Klikk på logoen til NTU for å komme til kundesiden.