PRIS


Det er vanskelig å ha noen prisliste på tatoveringer,

men her kan du lese litt om hvordan vi priser et prosjekt


Hva er minsteprisen?

Minsteprisen på en tatovering er 1200kr.

Om du skal ha en stor eller liten tatovering så er prosedyren den samme. Grunnoppsettet på arbeidsstasjonen er den samme uansett om tatoveringen er stor eller liten. Derfor er det nødvendig for oss å ha en minstepris, så vi får dekket kostnadene vi har på utstyr og forbruksmateriell.


Hva bestemmer prisen på en tatovering?

Det enkle svaret er at prisen blir satt av tre hovedfaktorer:

  • Størrelse
  • Plassering
  • Kompleksitet

Kombinasjonen av desse utgjør om det er mye forrarbeid som kreves, og selve tiden det tar å faktisk tatovere den. Det kundene ofte ikke ser er alt forrarbeidet som ligger bak en tatovering.

Hva er depositum?

Et depositum er noe du betaler artisten før tegneprosessen starter. Den sikrer artisten noe betaling for arbeidet dersom kunden ikke lenger ønsker tatoveringen eller ikke møter opp til timen.


Normalt ligger depositumsprisen på 30% av den fulle prisen på tatoveringen. Om depositum er nødvendig er det artisten selv som bestemmer.


Om alt går som planlagt så blir depositumet trekt fra totalprisen som betales etter arbeidet er gjennomført.

Hvilke betalingsløsninger har dere?

Alle artistene har sitt eget enkeltpersonsforetak. Det betyr at vi ikke har noen felles betalingsløsning selv om vi samler oss under navnet "Skinnes Tattoo".


Men de fleste artister har mulighet for både:

  • Kort
  • Vipps
  • Kontant

Hør gjerne med på forrhånd om du er usikker på noe vedrørende oppgjøret.


Er det ellers noen spørsmål vedrørende pris eller booking så er det bare å fylle ut et kontakskjema og sende en uforpliktende forespørsel.

unsplash